e-könyves infotár

Olvasásnépszerűsítő ötlet

A post-r-en “Az e-book világa” blogban többféle témában olvashatunk érdekes írásokat. Most éppen egy cikkre hívnám fel a figyelmet, amelyik amellett, hogy megállapítja, hogy a fiatalok nem szeretnek olvasni, egy érdekes ötletre is felhívja a figyelmet.

Magam azt tapasztalom (kellő meglepetéssel),hogy feltűnően gyakran találkozom a közlekedési eszközökön utazók között olyanokkal, akik vagy hagyományos könyvet tartanak a kezükben, vagy tabletet, e-book olvasót használva olvasgatnak útközben.

A cikk EBOOKFAN tollából:
Miért nem olvasnak a fiatalok?
http://e-book.postr.hu/miert-nem-olvasnak-a-fiatalok

Kategória: Események, hírek
 • Rita, Budapest írta:

  Kedves Katalin!
  Valóban vészesen csökken a könyvolvasás a fiatalok körében. A pontos számokat nem ismerem, de félek, lassan már nincs miből tovább csökkennie. Ugyanakkor létezik egy másik (növekvő) trend is, éppen az, amiről írsz. Ugyanis egyre többet olvasunk (buszon, metrón, stb.) elektronikus eszközökön.

  2013. november 12. : 11:30
 • Hosting írta:

  Palyazatokat hirdet a Magyar Alkotomuveszeti Kozhasznu Nonprofit Kft. „Mozi a fejedben” olvasasnepszerusito kampanya kereteben, hogy a legjobb bloggereket, a legkreativabb gondolatokat es a legjobb videosokat dijazhassa.

  2016. november 20. : 11:24

Az e-mail címet nem jelenítjük meg. A megjelölt mezőket kötelező kitölteni *

*


*