e-könyves infotár

Bemutatkozik a DigitalBooks

Webáruházunk, a digitalbooks.hu harminckét év (papír)könyvkereskedelemben eltöltött idő  alapjain jött létre,  és igyekszik annak minden szakmai tapasztalatát és innovációs képességét kiaknázni.
Célkitűzésünk a magyar nyelven megjelenő hazai és külföldi bestseller és szakirodalom elérhetővé tétele a digitális olvasóközönség számára. Elhivatottságunk alappillére a magyar könyvkiadókkal létesített folyamatos párbeszéd, amelyben az e-könyv gyártási-forgalmazási folyamatait világítjuk meg, és igyekszünk eloszlatni a tévhiteket. Felhívjuk a kiadók figyelmét az elérhetőségben és az árazásban a  racionalitási és frissességi tényezőkre, szem előtt tartva ezzel az olvasói igényeket és elvárásokat.
A kiadókkal folytatott szakmai együttműködés során támogatjuk az e-könyvek kiadási politikáját. Tudjuk és hisszük, hogy eljött az e-könyvek ideje hazánkban is.
A Digitalbooks kiadói partnerei mellett vevői igényeit szeretné a legteljesebben kiszolgálni, ezért folyamatosan monitorozza és felméri ezeket.
A digitális könyvek esetében nincsenek határok, a magyar nyelven olvasni kívánók bárhol a világban elérhetik áruházunk kínálatát.
Hozzáértő csapatunkat az érdeklődők, akár vásárlók, akár kiadók, kereshetik az
info@digitalbooks.hu  email-címen és a  +36 20 559 8399 telefonszámon.

Séllei Aranka
ügyvezető
digitalbooks.hu

A Digitalbooks az Egyesülés az e-könyvekért egyik alapító tagja.

Az e-mail címet nem jelenítjük meg. A megjelölt mezőket kötelező kitölteni *

*


*